ALOITUSSIVU

Varaa pianonviritysaika tästä:

Eteläinen Suomi 0500-944128

Oulun Kaupunki sekä ympäristö 0400-944128

Hyötysi takuupianon ostajalle, kaiken tämän saat veloituksetta. Viritykseen kuuluu yleensä vain viritys ja myyt työt virittäjä kohtaisella veloituksella. Tämän vuoksi huoltotyöt on pääsääntöisesti tekemättä ja soitin on tehtaan jäljiltä. Jokaiseen takuupianoon suoritamme mm. seuraavat työvaiheet:

- Kuntotarkastus 30 €. Viritykset 2*85 € verstas olosuhteissa, vuosivirityskäynti eri veloituksella. Puhdistus ja korjaus/fixaus (puu-, messinki sekä maalipinnat), sis. soittimen purku ja kasaus sekä klaviatuurin säätö 150 €. Virityskorkeuden nosto 50 €. Koneiston perussäätö 100 €. Vasaroiden huolto 50 €. Vaativat porras- ja rappusiirrot suoritamme alan parhailla välineillä sekä porrasrobotilla.  Huonelämpöinen kuljetus 100 €. Soitinkohtainen kunnostus 0 €. Etusi on siis vähintään 650 €, sinulle veloituksetta. Takuu 2 vuotta!

Tämän työn joudut kokonaisuudessaan ostamaan jos hankit yksityiseltä tai liikkeestä jossa piano pelkästään viritetään kerran. Usein voit myös saada korjauskelvottoman sekä huonolaatuisen soittimen jolla harrastusinto nopeasi laantuu. Vain huollettu piano säilyttää arvonsa - Hankkisitko muuten auton jota ei ole vuosiin katsastettu ja huollettu?

Valikoimme myyntiin tulevat pianot huolella ja pidämme laaturiman korkealla.  Emme myy esim. Kiinassa ja Venäjällä valmistettuja soittimia kuluttajille.

Laadukkaan akustisen pianon hinta ei laske vuosien saatossa. Huollettuna sekä hyvin pidettynä piano arvo yleensä jopa nousee. Esim. digitaalipianojen arvo laskee samoin kuin muunkin kulutuselektroniikan. Monimutkainen muovimekanismi ei edes teoriassa kestä 10-15 vuotta enempää. Käytännössä ensimmäiset kosketushäiriöt tulevat esille jo muutaman käyttövuoden jälkeen. Hyvä akustinen pianohan on usein parhaimmilleen kun sitä sekä huollettu ja käytetty. Hyvin säilynyt tai kunnostettu vanha piano on kaunisäänisempi sekä paljon kauniimpi mitä monet uudet soittimet. Hyväkuntoisen yksilön löytäminen ei ole helppoa mutta me olemme juuri erikoistuneet siihen!

Myytävänä olevat soittimet ovat ns. modernia koneistotyyppiä joiden valmistus on aloitettu laajamittaisemmin 1900 luvun alusta. ** (katso lisäinfo alhaalla)

Ei takuuta alle 1000:n €:n soittimissa eikä erikoishinnoilla myytävissä- tai tarjoussoittimissa ilman erillistä kirjallista sopimusta.

Takuu edellyttää että piano säilytetään akustiselle soittimelle määritellyissä kosteusrajoissa 40-55 suhteellista ilmankosteutta. Takuu ei myöskään korvaa jos soitin on lähempänä kuin 50 cm lämmönlähdettä.

-  Takuuehdot: Länsimaiselle huolletulle pianolle myönnämme 2. vuoden rakennetakuun - Takuu ei ole huoltosopimus. Takuuaikana virityksen ja huollon hoitaa liikkeemme valtuuttama pianonvirittäjä - Takuun edellytyksenä on soittimien vaatima asianmukainen säilytys sekä huolto.