Ammattitaitoista pianonviritystä Oulussa ja lähialueella vuosikymmenten kokemuksella

Lue lisää yrityksestämme

Pianonvirittäjä Göran Vesa Rasimus suorittaa pianonviritykset sekä pianojen kokonaisvaltaiset huollot ja korjaukset Oulussa ja lähiseuduilla. 


Olemme toimineet jo vuodesta 1987 ja palvelleet tänä aikana erilaisia asiakkaita harrastajista ammattisoittajiin ja musiikkikeskuksiin. Kun valitset palvelumme, voit luottaa siihen, että pianosi on osaavan ammattilaisen käsissä.

Käyttämätönkin piano vaatii viritystä

Tiesitkö, että piano vaatii käyttämättömänäkin vuosittaisen virityksen pysyäkseen optimaalisessa kunnossa? Tästä syystä vähemmälle soitolle jääneen kotipianonkin kuntoon on syytä kiinnittää huomiota vähintään kerran vuodessa. Pianon kunnon kannalta haitallisimpia ovat lämpöpatterit ja lattialämmitys, ja tästä kärsinyt tai pitkään käyttämättömänä seissyt piano saattaakin vaatia useampia virityskertoja. Ahkerassa käytössä olevaa pianoa on hyvä virittää useammin, ja kovassa ammattikäytössä viritystarve kasvaa entisestään.

Soita ja tilaa viritys

Ammattitaitoiset huollot ja korjaukset

Aika ajoin piano vaatii huoltoa, ja tämä tarve lisääntyy pianon vanhetessa. Ajan myötä jännitteessä olevat kielet venyvät, äänipohja voi painua ja mekaanisiin osiin saattaa tulla kulumia. 


Yrityksemme hoitaa pianojen kokonaisvaltaiset peruskorjaukset ja huollot. Nämä sekä palauttavat että ylläpitävät pianon puhdasta sointia, jolloin pianoa on myös miellyttävämpi soittaa. Osaamiseemme kuuluu niin teknisten vikojen kuin ulkopuolisten ongelmien korjaus, kuten pianon maalaustyöt.


Ota yhteyttä ja kerro meille huolto- tai korjaustarpeestasi!

Tilaa korjaus

Luotettavat kuljetuspalvelut

Pianon siirtäminen kannattaa antaa alan ammattilaisen hoidettavaksi. Kuljetamme pianot turvallisesti ja luotettavasti sovitun aikataulun mukaisesti. Käytössämme on lämmitetty ja ilmajousitettu kuljetuskalusto sekä porrasrobotti flyygelien ja kassakaappien siirtoon. Meiltä onnistuvat myös pitkien matkojen siirrot. Tiedustele aikataulujamme ja kerro kuljetustarpeestasi!

Varaa kuljetus